Essence Hugs and Kisses paletka + líčenie

neděle, února 17, 2013

Limitku Hugs and Kisses od Essence určite poznáte. Som neskutočne šťastná,že sa aspoň niečo na úrovni dostalo do slovenských drogérií a ja som si mohla kúpiť aspoň túto paletku. Páčil sa mi aj lesk, ale ten už bohužial bol vypredaný. Tvárenka bola príliš farebná na môj vkus preto som sa rozhodla pre túto rozkošnú paletku.
Limitovaná edícia teda obsahuje: laky na nechty, tekuté linky, scrub na pery,tvárenku,paletku očných tieňov,lesky na pery a toaletnú vodu.

Dostuponosť(Sk) : Dm drogérie
Cena: 3,29 €


V prvom rada sa mi asi najviac páči balenie a štýl v akom je toto quatro zabalené. Tvrdý papier v ktorom sú tiene vložené. Zatváranie je na báze magnetky a malej stužky.
Balenie má teda 4 očné tiene a jeden aplikátor,ktorý asi nikdy nepoužijem.
Na zadnej strane sú 3 návody na tri looky. Ja som si zvolila look 1.


Limitka bola určená na Valentína preto od produktov môžete očakávať romantické a hlavne jemné farby.
Rovnako je to aj pri tejto paletke. Farby sú možno na môj vkus až príliš jemné a rozhodne by tvorcovia mohli pridať aspoň jeden extravagantnejší tieň, ktorý by celú paletku určite vylepšil.


Tiene majú veľmi príjemnú textúru a na bežné denné nosenie sú ideálne. Zo 4 sú 3 tiene matné. Najviac pigmentovaný mi príde ten s písmenkom "L". Pri výdrži sa však pekná básnička končí. Ak nepoužívate podkladovú bázu, tiene si ani nemusíte dávať pretože bez nej nič nevydržia. Len tieto na obrázku som zotrela suchou servítkou a neostalo po nich nič. Píšem to pretože pri ostatných tieňoch sa mi to nestáva.


Využila som všetky 4 tiene s paletky.
Na celé pohyblivé viečko fialový, do horného záhybu a na dolnú linku zelený, pod obočie som dala tieň s písmenkom "L" a do vnútorného kútika ružový. Linka sa možno na líčenie nehodila, ale mne pripadalo líčenie strašne smutné a nevýrazné. 

Pre mňa je teda táto paletka ďalším kúskom do mojej zbierky. Nijak extra super by som ju nehodnotila, ale keby som vedela aká je v skutočnosti možno by som investovala do drahšieho quatra.




Vlastníte niečo z tejto limitky ? 




You Might Also Like

5 Lovely reactions

  1. Mňa z tejto limitky nezaujalo vôbec nič, asi preto, že je taká "sladká" a ja až také farby nemusím :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já chci jen nějaký ten lak,jinak stíny mi přijdou,že nejsou vůbec pigmentovaný a tvářenek mám ted hodně. Takže počkám na jinou limitku. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tie tiene ma zaujali hlavne vonkajším obalom,ale keď som to otvorila,nič moc.
    Laky tam sú aké? U nás som nenarazila na laky z tejto edicie.

    Pozývam ťa na moju Kallos giweaway: http://lifelovezaza.blogspot.sk/2013/02/1giweaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. Chcem sa ťa len spýtať že odkiaľ máš tie štetce na niektorom článku som videla celú sadu a vyzerajú pekne len mi pripomínajú niečo ako štetce z ebay a tam sú fraj samé FAKE veci ale tieto štetce tak nevizerajú.:)
    Diky za odpoved´:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. áno sú z Ebay, a väčšinou sú tam veci fake, ale určite tam nájdeš aj originály :)
      mne sa zatiaľ nerozpadajú ani mi nepúšťajú štetinky :) som s nimi zatiaľ spokojná :)

      Vymazat

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook