S produktami pre bábätka na problematickú pleť ?

středa, května 01, 2013



Príjemnú stredu vám prajem. 

Dnes som si pre vás pripravila článok o tom ako som počas 2 mesiacov testovala prípravky pre bábätka na moju problematickú pleť. Výsledky som starostlivo pozorovala pretože sa snažím konečne popasovať s mojím akné.


Nenadarmo sa hovorí,že všetko čo je pre bábätka nemôže ublížiť nijakej pleti, vlasom ani pokožke. I keď možno by sa dalo o tom diskutovať, ale ešte som sa s tým nestretla. Na začiatok som si zadovážila 3 produkty a každý používam na niečo iné -samozrejme. 

Balea/baby love -sprchový gél a šampón

Tento sprchový gél  nájdete v každej Dm drogérií v oddieli pre bábätka. Ja by som si ho nikdy nevšimla až dovtedy, kým sa mi vyrážky nezačali objavovať aj na chrbte. Niekde na internete v diskusiách som sa dočítala,že práve tento sprchový gél zmierňuje tvorbu vyrážok na chrbte. Tak som zamierila do DM drogérií a produkt začala testovať . Gél je bez obsahu mydla a teda je veľmi šetrný ku pokožke, nedráždi ju a naozaj redukuje tvorbu akné na chrbte, a kedže je s nízkym obsahom Ph je vhodný aj intímnu hygienu. Používam ho už vyše roka a som s ním spokojná.


Cena sa pohybuje okolo 2 € a balenie má 200 ml, vydrží približne dva mesiace.

Nivea - Mycí gél

Som zaťažená na mycie gély a musím sa priznať,že už ich mám odskúšaných veľmi veľa. Zatiaľ mi žiadny nesadol a preto stále hľadám. Preto mojou základnou výbavou pri ranných a večerných rutinách je mycí gél.
V drogérií som narazila na tento mycí gél a tak trochu som nad ním začala uvažovať. Povedala som si, že keď mi pomáha sprchový gél, možno to isté urobí aj mycí gél na tvár. Prípravok je tak isto veľmi jemný a šetrný k pokožke. Nevysušuje a tvár mám po ňom vždy hladkú. 


Má to však aj svoje mínusy. Moja zmiešaná pleť potrebuje prevenciu, pretože to,že používam mycí gél pre bábätka ešte nereguluje na toľko moje póry. Preto som sa rozhodla používať mycí gél iba ráno. Ráno na pleti nie je toľko neporiadku ako po celodennom nosení make upu ani toľko nečistôt, ktoré sa počas dňa na pleti nahromadia. Večer používam mycí gél od Biodermy alebo kefku od Garnieru. Ak používam gély na akné ráno aj večer moja pleť potom na viacerých miestach suchá a šupinkovatá. Tento mycí gél to redukuje a nespôsobuje rozšírené póry i keď ich nelieči.


Vlhčené obrúsky pre bábätka


Čo sa týka odličovacích obrúskov určite máte viaceré skúsenosti. Ja som istý čas používala tie uhorkové od Essence. Sú veľmi silno parfumované, ale za to sú naozaj stále vlhké. Pri väčšine sa mi totižto stáva,že už v polovici sú obrúsky suché a môžem tak akurát do nich smrkať a nie si s nimi odličovať pleť. To isté sa mi stalo aj pri týchto z Lídla. Sú síce naozaj jemné k pleti aj dobre odličujú, ale už v polovici sú suché. Práve tieto by som teda ako dobrý typ na odličovanie neodporúčila, ale predsa v drogérií môžete nájsť ďalších 10 druhov detských odličovacích obrúskov. Ja budem určite nejaké ešte testovať takže vás budem informovať.

A čo vy? Používate prípravky pre bábätka? Aký máte na to názor? 

You Might Also Like

1 Lovely reactions

  1. Používam detskú kozmetiku, pretože je fakt jemná, najradšej mám detské šampóny, v poslednom čase ma totiž takmer po každom inom desne svrbí hlava, ale Johnsons a Babylove sú super, po nich ma hlava nesvrbí. Krémy nepoužívam, pretože ja sa orientujem na parfumovanú kozmetiku, tá detská síce vonia, ale pomerne jemne. Inak mám rada aj detské vlhčené obrúsky, dajú sa použiť na čokoľvek. v najhoršom prípade aj na odličovanie.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook