Moje sväté grály / Alebo k čomu sa vždy rada vraciam ?

pondělí, října 28, 2013

Príjemný pondelok vám prajem, 

dnešný článok bude tak trošku by som to nazvala  TAGOVKA, kedže sväté grály celkom dosť frčali a snáď ešte aj stále frčia. Ja sa nezaoberám teda mesačne obľúbenými produktmi ani nákupmi, pretože by tým veľmi trpela moja peňaženka a nie každý mesiac by to bolo dostačujúce množstvo produktov, stáva sa totiž,že si mesačne vlastne kupujem tie isté veci a presne o tomto bude aj tento článok - o produktoch ku ktorým sa vždy rada vraciam.

*_______________________________________________________________________________*




Chcela by som teda urobiť dve časti tohto článku a v prvom sa budem venovať DEKORATÍVNEJ KOZMETIKE a v druhom to teda bude tá ostatná kozmetika.



1. Essence - All about matt!
Tento púder som si kúpila náhodne, pretože som túžila opäť po niečom novom. Mala som pocit,že by sa mi zišiel nejaký ten púder, ktorý by spĺňal aspoň jeden môj benefit a potom som natrafila presne na tento. So sypkými púdrami mám zatiaľ len dobré skúsenosti a tak isto to bolo aj s týmto. Páči sa mi na ňom hlavne to,že krásne zmatní časť na celkom slušný čas a pleť po prepúdrovaní nevyzerá tak umelo ako zvyčajne pri púdroch. Stojí okolo 4 € a myslím,že sa k nemu budem vracať ešte veľmi často.

2.Catrice - Camouflage cream 
Recezencií na tento korektor tu na blogoch bolo viac než dosť a ja ostávam len s pozdravom,že je to naozaj snáď najlepší drogerkový korektor. U mňa teda jednoznačne preskočil aj Affinitone od Maybellinu.
Perfektne a dlhodobo kryje, myslím,že nieje o čom. Len by sa nemusel tak rýchlo míňať.

3.Maybelline - Dream Fresh BB
Priznám sa,že je to jediný BB krém, ktorý som doteraz mala, ale je to už druhé balenie a aj to sa mi už míňa. Mám ho hrozne rada a ešte radšej ho miešam s tekutými make-upmi. Svoj vyvolený tekutý makeup som nenašla preto stále pátram a zatiaľ sa budem len BB-čkovať.

4. The Balm - Mary Lou Manizer
Rozjasňovače som mala zatiaľ len dva a pri tomto sa mi potvrdilo,že hľadať ďalej nemusím! Milujem to balenie, názov, funkčnosť, všetko. Krásne rozjasní, vydrží. Je síce skôr do zlata takže sa možno nehodí ku všetkému, ale to sa dá vždy pekne napraviť.

5.Hard Candy - Fox In Box, Spicy and Sweet 
Tieto líčka som si kedysi kúpila na ebay pretože som sa nechala oklamať,v domnení,že je to Benefit..
Spočiatku som bola z toho sklamaná, ale potom som si ich zamilovala. Mám celkom dosť veľkú zbierku farieb na líca, ale vždy sa rada vraciam k týmto pretože má v sebe všetko - farbu bledšiu či tmavšiu,rozjasňovač aj trošku bledšieho bronzéru.All in one.


6. Loréal - Volume Million Lashes
Najlepšia riasenka akú som kedy mala! ! !
Kupovala som ju spolu s ceruzkou a odvtedy ani inú riasenku nepoznám. Stačí minimum a riasy sú krásne rozčesané, nelepia sa, sú krásne čierne. Chybičkou je možno len to,že je trošku drahšia.

7. Dermacol - Ultra Dipliner 
Prv než som si kúpila túto som používala tekutú linku od Miss Sporty. V podstate som bola asi zvyknutá na tročku viac ohybnejší štetček, ale keď som začala používať linku od DC, tak som už na tú od Miss Sporty krepá. Neviem si s ňou urobiť vôbec rovnú linku, rozmazáva sa mi, rozteká.
Táto má perfektný aplikátor, linky sú krásne čierno-čierne a vydržia celý deň aj napriek tomu,že mám trošku mastnejšie viečka. Nikdy som nemala nejako extra mastné viečka a od tohto leta sa mi to akosi pohoršilo.
8. Maybelline - Master Precise/ linka vo fixke
Na linky vo fixke som neverila nikdy pretože mi vždy vyschli už po druhom použití. Táto fixka je asi zázrak, pretože sa mi to pri nej ešte nestalo. Má naozaj precízny aplikátor takže urobí krásne rovné linky podľa vášho želania. Opäť má len trošku drobulilinkú chybu a to tú,že nieje extra čierna. Inak vydrží slušne dlho  ani sa neotláča.

9.Loréal - Contour Khól 
Čierne ceruzky používam len niekedy a preto som chcela len jednu, ale naozaj dobrú a kvalitnú. Túto som kupovala spolu s riasenkou a som naozaj rada,že som zainvestovala, pretože som lepšiu čiernu ceruzku ešte nemala. Je čierno čierna, nedráždi mi oči a na waterline vydrží naozaj dlho.

10. Elf - Eyebrow Kit/ Medium
Na tento setík na obočie od elfu som čítala skoro samé negatívne recenzie. Na to som však nepozerala keď som si raz obočie vytrhala jedno viac ako druhé. Robila som objednávku z elfu a tak som si ho na skúšku objednala. Odvtedy je to moje MUST-HAVE a nemienim ho vymeniť. Mne osobne vydrží celý deň, skúšala som ho aj pod vodou. Zaobídete sa aj zo štetčekom v balení. Jednoznačne si ho kupujem aj naďalej.


Essence -  Dlhotrvácny rúž na pery - Dare to wear
Tento rúž som si absolútne zamilovala a chcem ďalšie z tejto kolekcie. Má prekrásnu farbu a dá sa povedať,že aj celkom dlho vydrží.Neviem ani akou náhodou som ho vytiahla zo stojana ale keď som zbadala tú farbu musela som ju mať.Navyše je to pekná farbička na jeseň

Avon - Red embrace
Netrúfam si povedať ako sa presne volá podnázov tohto rúžu, pretože som zabudla, ale viem,že to malo spoločné niečo s kiss :D. Rúže od Avonu sú neni predsa až také zlé, ale tieto ma zatiaľ najviac oslovili.  Farba je naozaj pekná niečo medzi korálovou a červenou a ak teda siahnem po červenej tak určite po tejto.



Medzi očnými tieňmi to mám absolútne jasné. Bez pochýb sú práve Urban Decay paletky tie najlepšie tiene aké som kedy vyskúšala. Majú úžasnú pigmentáciu, trvácnosť a sú to kráľovne v nude tieňoch. V podstate by mi za celý život stačilo mať tak x paliet od Urban Decay a vystačila by som si. Kto ich má určite to pozná a kto ich nemá určite by som neváhala a investovala opäť. 

Tak aké sú váše produkty ku ktorým sa vždy vraciate? 
Kľudne mi dajte vedieť do komentárov :))
post signature

You Might Also Like

12 Lovely reactions

  1. tak na ten korektor od Catrice počúvam samé chvály, tak sa po ňom pôjdem pozrieť :) aj tá špirála ma zaujala, ale tie ceny niektoré sú pre mňa prenané :D
    Sunrise of my life :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty joooo NAKED!!!! ty bych chtěla nejvíce ze všeho.:)

    Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat
  3. Tú Master Precise som používala aj ja. Bola to vlastne moja prvá linka a bola som s ňou spokojná. Teraz som však natrafila na gélové linky, tak sa teraz pasujem s nimi:) Nikdy mi to nešlo nanášať nejako krásne a vždy som pri tom nervačila:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ja som na gélové linky neprišla doteraz preto oveľa radšej používam tekuté :)

      Vymazat
  4. Ďakujem, je to môj prvý "návod" takže to tak aj vyzerá:) Snažila som sa a dúfam, že po čase sa to zlepší:)

    OdpovědětVymazat
  5. ja sa stale vraciam k parfemom Chloe, Vanitas, deodorant - cierno ruzova Nivea, odlicovacia voda zelena sebium, korektor Miss sporty - asi 10 balenie, ceruzky na oci Gosh a inak ostatne vsetko striedam :)

    Inak pozyvam na narodeninovu giveaway o GUCCI RUSH 75ml. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. chloe je veľmi krásna vôňa :)) a Ďakujem určite sa pozriem :)

      Vymazat
  6. Najlepší článok o kozmetike aký som kedy videla! Naozaj si veľmi pomohla pretože o týchto produktoch som nepočula asi na žiadnom blogu :)) SKVELÉ (y) ! :)
    FashionbySue.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Ti rúže vyzerajú úplne úžasne <3 :)
    Čo povieš na vzájomné sledovanie ? :)

    OdpovědětVymazat
  8. Lovely blog and great reviews. Would you like to follow each other on GFC? Just let me know so I can follow back. Thank you.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    OdpovědětVymazat

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook