AUSSIE CURLS

pondělí, července 06, 2015



Obdobie nosenia minimálneho make-upu, vlnitých "beach hair", teplo na každom kroku,popíjanie extra studených drinkov a dlhé noci je končeneeee tu! (aj keď to už miestami ten Oskar NAOZAJ preháňa).
Ja som strašne rada,že konečne to leto vyzerá naozaj ako leto, nie ako minulý rok.

A keď už som spomenula tie beach hair, mám pre vás malý typ na leto.
Mne ako teenager-ke, trvalo veľmi dlho pochopiť, že žehlička na vlasy nie je až taký zázrak ako to naozaj vyzerá. Tento rok som si hneď na začiatku dala predsavzatie,že žehličku budem používať čo najmenej. A preto skúšam rôzne techniky ako natočiť, upraviť vlasy bez tepelnej úpravy. 

Nedávno som blúdila po drogérií a robila mini nákup (z ktorého aj tak nakoniec mini nebol) a objavila som pri tom toto tužidlo na vlasy. Ja som sa teraz celkom dosť polepšila, a do drogérie som prestala chodiť tak často ako kedysi, odradilo ma aj hlavne to,že sa mi zdalo v podstate,že je tam skoro to isté..
A tak je pre mňa toto Aussie Curl & Shine úplná novinka..wow..



Samozrejme,že som ani v drogérií neočakávala,že z toho budem mať vlny a la Hollywood herečka,alebo,že mi to urobí vlny samé od seba.
Ako takmer každé tužidlo, aj od toho môžete očakávať maximálne,že vám spevní účes. Ja ho používam vždy na uterákom vysušené vlasy, dám si na ruku penu o veľkosti orechu a nanesiem pozdĺž vlasov. Buď si potom vlasy dofénujem, alebo nechám prírodne vyčesať.Vždy si v ruke ešte vlasy stláčam smerom dohora. Potom si ešte vlasy dám do gumičky a vyčešem si taký strapatý drdol. Po hodinke, dvoch si vlasy rozpustím a vyzerá to potom naozaj aspoň trochu ako také vlnky od mora. Ja mám vlasy od prírody nie moc rovné a preto mi možno tie vlasy aj tak celkom držia..


Navyše tužidlo krásne vonia a plusom je aj to,že naozaj vlasom dodá trošku lesku, a nie takého fádneho, matného a zlepeného vzhľadu ako to niektoré tužidlá robia.
Kúpite ho v drogérií (videla som ho zatiaľ iba v DM-ke) asi za 6 €. Cenu si už presne nepamätám.

Google.sk

V drogérií v tejto rade ešte nájdete ďalšie super produkty, ktoré sa konečne objavili aj u nás.

Ak máte skúsenosti s nejakými inými produktmi od tejto značky, kľudne mi napíšte do komentárov :) 

You Might Also Like

3 Lovely reactions

  1. Tužidlá som používala kedysi. Mala som pocit, že mi nerobia dobre, tak som sa ich vzdala. Inak pekné vlnky. :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovědětVymazat
  2. Mám volume+hold a zatial velkaa spokojnosť...:-)

    OdpovědětVymazat
  3. od Aussie som ešte nič neskúšala, ale ty máš nádherné vlasy! :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook