5

úterý, srpna 23, 2016


Ako som sľúbila, každý mesiac bude vychádzať článok 5 = 5 vecí,ktoré som posledný mesiac mala rada,často som ich používala alebo mám z nich proste radosť. Hlavne sa snažím aby tu nebola stále len kozmetika a preto ju do tohto článku nebudem ani dávať. Napriek tomu,že som posledný mesiac nevykonávala moc aktivít a nemala som ani moc času na také veci, na ktoré by som chcela mať, tak sa pár vecí aj tak našlo. 

Neviem čo sa mi stalo, ale tesne pred letom som dostala absolútny záchvat a začala som si kupovať príliš veľa topánok na podpätku. Celkovo mám od začiatku leta v svojej zbierke tri nové páry. Pre mňa je to celkom výnimočné, pretože ja nie som tak celkom moc high-heels girl, oveľa radšej nosím tenisky, však to tak aj vyzerá,že mám doma už trinásť párov tenisiek a jedny mi ešte putujú domov. Všetko by bolo v poriadku keby som mala ešte kde tie vysoké podpätky nosiť..
Tieto červené som kupovala v čínskom obchode asi za 15€..


..no a tieto druhé sú z CCC. Hovorila som,že som sa zbláznila, dvoje nové topánky za mesiac..
 Kúpila som ich tam v zľave,nepamätám si teraz už presne koľko stáli, ale bolo to presne vtedy keď CCC malo dosť veľké zľavy. Ešte som ich nemala ani raz, ale myslím,že teraz v piatok budú mať konečne premiéru. 


Tento kúsok je moja najnovšia kúpa, má päť dní, je to vlastne ruksačik a veľmi sa ľúbime. Kupovala som ho tak isto v nejakej mimoriadnej zľave, ktorá podľa mňa mimoriadna vôbec nebola, len ja som ho tam nemohla nechať a preto so mnou šiel domov či chcel alebo nechcel..


Každé leto mám taký šport,že si v našej záhrade natrhám pár takýchto pekných kvietkov - najradšej mám ruže a dám ich do vázy na stolík. Mám z toho úplne skvelý pocit, stolík aj izba mi pripadá živšie a aspoň sa mám o čo pravidelne starať. 


Ako posledné tu mám toto krásne choker body, ktoré som kúpila na boohoo.com
 Nakupujem tam celkom rada pretože tam majú niekedy fakt pekné kúsky, ktoré u nás v Žiline v obchode nenájdem. Je už z dlhým rukávom, takže bude super aj na jeseň,zimu čo mi vlastne len  pripomína,že už je skoro koniec leta :(( 



You Might Also Like

4 Lovely reactions

  1. úžasné veci! tie červené topánky sú neskutočné :) aj ruksačik, aj ten top :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. z tých topánok som mala asi najväčšiu radosť :)

      Vymazat
  2. Ten batôžtek je krásny. Ja mám podobný z Newlook, ktorý bol tiež zlacnený, no za poštovné som zaplatila trikrát toľko a skoro ma porazilo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ono to tak občas býva..a najhoršie je na tom to,že keď ten človek tú vec fakt chce..tak mu je niekedy aj jedno koľko stojí :D :)

      Vymazat

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook