Vianočné líčenie a lá Beauty Muffin

neděle, prosince 23, 2012

Keď som si Vianočnú atmosféru začala aspoň maľovať, konečne začal padať sneh.Aj keď podľa predpovedí by nemal vydržať dlho, ale aspoň niečo.
Nakúpené Vianočné darčeky,napečené Vianočné pečivo aj atmosféra mi je konečne známa takže už len aby zajtra k nám zavítala dobrá večera a potom možno aj tiež darčeky.A aby som aspoň pri tom stole vyzerala trošku obstojnejšie, skúšala som sa opäť raz pohrať s tieňami a namaľavať nejakú tú karikatúru.

Líčenie je veľmí ľahké, nezaberie veľa času a máte čas ešte aj na to aby ste si mohli urobiť účes čo sa v mojom prípade nestalo, pretože len pred týždňom som bola u kaderníčky a mám pocit,že s mojími vlasmi sa opäť nič nedá robiť.



Základ celého líčenia je sivý tieň a umelé mihalnice,ktoré som si dávala možno 5 krát v živote tak ma prosím za zlé nalepovanie ospravedlňte.

Ako inak ma opäť presvedčili,že umelé mihalnice sú len pre tie, ktoré s tým asi naozaj vedia pracovať a ku tým sa ja rozhodne zatiaľ neradím haha.
Na celé pohyblivé viečko som naniesla sivý dlhotrvácny tieň.
Do horného záhybu viečka som potom použila odtieň tmavšej hnedej a rozblendovala. Potom opäť na celé pohyblivé viečko biely tieň.
Doplnila som umelými riasami a silno ružovým rúžom.

Tento rúž je od Avonu a v poslednom čase je mojím veľmi obľúbeným. Aj keď som stále toho názoru,že
mne červená na pery nepristane.

Páči sa Vám líčenie? 

A keďže už zajtra sú Vianoce tak by som Vám všetkým týmto chcela popriať Šťastné a Veselé Vianoce a všetko čo k ním patrí.

You Might Also Like

9 Lovely reactions

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook