TAG, 5 beauty vecí bez ktorých sa nezaobídem

pondělí, listopadu 19, 2012

Dnešná téma bude už ako vidíte podľa názvu TAG. Názov som si možno trochu upravila podľa svojho, ale aspoň je každému jasné,že sú aj dôležitejšie vecí ako tie čo spomeniem. Dôležitejším mám na mysli to,že určite potrebujem viac k životu šampón na vlasy alebo zubnú kefku..

- _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

1) Korektor
Ako som už spomínla,korektor by mala mať žena v svojej kozmetickej taštičke ako prvú pomoc. Nikdy neviete kedy a kde sa Vám počas dňa objaví na pleti nedokonalosť, ktorú potrebujete okamžite zakryť. 
Obzvlášť v mojom prípade problematickej pleti. Korektor je vec, na ktorú som sa naučila sama s tým,že už bez nej neviem existovať. Keď sa maľujem prvé čo beriem do ruky, krém a korektor.


( myslím si,že medzi najviac krycie korektory patrí Dermacol a mojou jedničkou je tiež aj Acnecolor, ktorý používala ešte moja mama. Oba mám doma, ale sú vytlačené v nádobičkách a na fotke by to vyzeralo veľmi zaujímavo.)

2) Balzam na pery
So suchými a popraskanými perami som nikdy nemala nejaký extra problém a našťastie nemám ani problém s horúčkami či herpesami (klop klop o zuby). Tak či tak balzam je jednou z vecí, ktorý potrebujem rovnako ako korektor. Pery si natieram ráno pred maľovaním, večer pred spaním a vždy keď mám hocijaký balzam po ruke. Balzamov síce nemám vyskúšaných veľa, ale mám overené tipy, ktoré mám najradšej. K fotke chýba ešte tiež veľmi obľúbené Labelo..


3) Linka na oči
Z kozmetiky na oči je pre mňa veľkou podstatou linka. Či už tekutá alebo gélová. Nemusím mať ani tak špirálu ako linku. Predsa krajšie ukáže orámované oko, ako len kúsok špirály. Teda môj názor. Ešte skôr než som začala používať tiene na oči bola moja základná výbavá linka na oči a špirála.


4) Obočie
Do mojej sady na obočie patria farby na obočie, pinzetu a kefku na obočie. Bez týchto 3 vecí si už neviem predstaviť svoj kozmetický svet. Možno by som prežila ešte bez farby na obočie ale pinzetu a kefku to už nie. Zbožňujem pekne upravené obočie. To moje nie je s tých, ktoré by ma chcelo poslúchať ale snažím sa ho upraviť tak ako to viem ja.

5) Prvá pomoc pre nedokonalosti
No a posledná vec je pre mňa jednou z najpodstatnejších. Presne tak ako korektor, potrebujem svoju prvú pomoc pre nedokonalosti. Pri mojom typi pleti nemôžem predvídať kedy sa mi vyhodí "nejaká spoka" na tvári. Korektor to síce zakryje, ale kúry, krémy, a tyčinky to aj vyliečia. Striedam ich veľmi často, a doma mám momentálne tieto.



Čo vy a vaších 5 vecí bez ktorých nemôžete žiť ?
Páčil sa Vám tento príspevok ? 

You Might Also Like

6 Lovely reactions

  1. So všetkým s tebou súhlasím, používam všetko. :)
    Inak chcela by som ti pochváliť blog, strašne ma zaujal a pozrela som si všetky príspevky. Každý jeden bol zaujímavý a poučný, hlavne tie o staraní sa o pleť. Vážne nepreháňam teraz, zaslúžila by si si určite viac čitateliek :)
    Teším sa moc na ďalšie články a aj tvoje líčenia :)

    OdpovědětVymazat
  2. jééj, Ďakujem ti veľmi si ma potešila a strašne si to vážim,že máš taký pekný názor :)) budem sa snažiť to ešte vylepšovať :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nemáš začo fakt :)) a chcela som sa opýtať že ako si dala to že pod článkom máš ešte tie ďalšie odkazy na články to že : You might also like ..
      neviem na to prísť :D

      Vymazat
  3. napíš mi tvoj e-mail a ja ti tam pošlem návod :)

    OdpovědětVymazat

Ďakujem za každý komentár.Naozaj si to vážim. :)

Like me on Facebook